Oranje Fonds Collecte

Oranje Fonds Collecte 2018 

In 2017 heeft Judoschool Haagsma voor het eerst mee gedaan met de collecte voor het Oranje Fonds. Vier avonden heeft een groep judoka’s en ouders zich ingezet om bij zoveel mogelijk adressen te collecteren. En dat heeft ons een prachtig bedrag opgeleverd, we haalden bijna € 700,00 op voor de club! Dit mooie bedrag is geheel ten goede gekomen van onze wedstrijdselectie. Zo zijn bijvoorbeeld de brandstofkosten van de reis naar het toernooi in Warschau (deels) betaald en hebben we kunnen zorgen voor goede coaching tijdens de toernooien van de afgelopen maanden. We realiseren ons dat de trainingsstages een fantastische ervaring zijn voor de judoka’s, maar een flinke financiële investering voor de ouders. Daar proberen we wat voor te doen. Daarom gaan we ook dit jaar weer meedoen met de Oranje Fonds collecte.

Want 50% van het opgehaalde bedrag is voor onze judoschool, 50% is voor het Oranje Fonds waarmee ze allerlei projecten in de buurt ondersteunen. Wil je er meer over lezen, kijk dan hier….
Om deze actie tot een succes te maken hebben we jullie hulp nodig, we hebben namelijk meer collectanten dan vorig jaar nodig. Het bedrag van vorig jaar had veel hoger kunnen zijn, maar er waren helaas te weinig vrijwilligers om alle adressen te bezoeken.
Hoe meer collectanten, hoe meer adressen we kunnen bezoeken en hoe meer we ophalen. En…. hoe meer collectanten we hebben, hoe eenvoudiger de klus wordt.

Er zijn een aantal regels voor de collectanten:
Ben je jonger dan 14 jaar? Dan mag je niet alleen collecteren, maar onder begeleiding van een volwassene.
Alle collectanten lopen in koppels of kleine groepjes, nooit alleen.
We krijgen van het Oranje Fonds een vaste wijk toegewezen om te collecteren.
De collecte is van 22 t/m 26 mei 2018 (dinsdag,woensdag, donderdag,vrijdag en zaterdag)
De -15 judoka’s lopen (met begeleiding) op woensdag 23 mei
De -18 judoka’s lopen op vrijdag 25 mei
Je loopt doordeweeks tussen 17.00 en 19.00, op zaterdag overdag

Moet je nog maatschappelijke stage doen voor school?
Collecteren voor het Oranje Fonds telt mee als maatschappelijke stage, een uitgelezen kans dus!

Wil jij ons helpen met collecteren? Meld je aan: