Activiteiten

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_empty_space height=”325px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1507723909915{margin-bottom: 20px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column 0=”” width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1514035644845{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]

Activiteiten

Naast onze judolessen organiseren we het hele jaar door leuke activiteiten. Voor jou als judoka, maar ook voor je familie, vrienden en vriendinnen. Zo houden we twee keer per jaar een band- en slipexamen tijdens de judolessen. Kun jij de gevraagde technieken laten zien? Dan ga je één stapje omhoog of sla je misschien zelfs wel een stapje over!

Voor wie wil proeven van wedstrijdjes organiseren we vijf keer per jaar onze Judo Puntencompetitie. Je kunt hier punten verdienen voor een mooi judo-embleem en tegelijk de spelregels ontdekken, kennismaken met scheidsrechters en scoreborden en ervaren hoe dat nou precies gaat, zo’n wedstrijd.

Aan het eind van elk jaar houden we naast een gezellig Sinterklaasfeest ook ons Oliebollen Judofeest. Na een spannende demonstratie van je trainers gaan we met zijn állen judoën, dus ook met je ouders. Tijd om je vader en moeder de tatami op te slepen en je nieuw geleerde worpen op hen uit te proberen! Met na afloop natuurlijk een lekkere oliebol.

Elk voorjaar houden we een speciale Meisjesdag boordevol leuke activiteiten. Wat dacht je van een estafette, hindernisparcours, balanceren op fitnessballen, een circuitles en echte bootcamp-oefeningen? Of van een coole fotosessie, lekker dansen of met zijn allen naar het zwembad? Eén ding is zeker: deze dag is altijd supergezellig én: ten strengste verboden voor jongens!

Vlak voor de zomervakantie staat onze Clubdag op de agenda. Een waanzinnig leuke dag, gevuld met clubkampioenschappen, het wedstrijdklassement, de presentatie van de wedstrijdselectie, spectaculaire demonstraties en een mega survivalbaan. En voor alle judoka’s is er die dag lekkere limonade, een suikerspin én een mooi aandenken.

Fijne zomervakantie gehad? Maak dan nu je borst maar nat voor het Judokamp! Laat naar bed, leuke spelletjes, lekker samen eten, een spannende smokkeltocht in het bos, slagbal, zeskamp, glibberen op de zeepbaan, levend stratego, een dropping voor de oudsten, gezellig rond het kampvuur en natuurlijk buiten judoën. Samen beleven we een onvergetelijk weekend!

Bekijk de agenda[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1513758065201{padding-top: 60px !important;padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_single_image image=”498″ img_size=”full”][vc_single_image image=”500″ img_size=”full”][vc_single_image image=”588″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]