Rabobank Clubkas Campagne

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt € 125.000,- beschikbaar! Onze judoschool doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Met als doel”iedereen een fantastische judo ervaring geven”. Om dit te kunnen blijven doen moet er o.a. geïnvesteerd worden in een nieuwe dojo. Ook zijn activiteiten zoals het kamp en de clubdag een belangrijk onderdeel daarvan. Ook stichting topsport JSH doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne met als doel het faciliteren van trainingsmogelijkheden op nationaal niveau.

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.
Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Judoschool Haagsma ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. We willen jullie vragen op Judoschool Haagsma te stemmen en op Stichting Topsport JSH. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op deze pagina.

Oproep aan alle Rabobank klanten
Het is voor de judoschool belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze doelen.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Judoschool Haagsma en Stichting Topsport JSH
tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Twente. Je mag dus in totaal drie keer stemmen, waarvan 2 stemmen op dezelfde vereniging. 

Bedankt voor jouw steun!